नवा नवा मया | Nava Nava Maya CG Song Lyrics | lyricswithmusic.in

 नवा नवा मया | Nava Nava Maya CG Song Lyrics

Nava Nava Maya CG Song Details

इस गाना को 2021 में रिलीज किया गया था। यह Nava Nava Maya CG Song को Dreams Point के YouTube चैनल पर रिलीज किया गया है। यह छत्तीसगढ़ के लोगो को बहुत पसंद आया है। इस गाने को Nitin Deshmukh और Anjalee Shukla ने प्रस्तुति किया है। इस गाने को Shubham Sahu और Bhumika Sahu ने गाया है। इस गाने का Music - MD. Siraj दिया है। इस गाने को Arun Yadav ने लिखा है । इस वीडियो का लिंक नीचे दिया गया है।

Song Credit By :-
🎶Songs Title Nava Nava Maya
🎤Singer Shubham Sahu & Bhumika Sahu
✍️Lyrics Arun Yadav
📀Music MD. Siraj
🏁 Label Dreams Point
🎬 Released 2021

Nawa nawa maya cg song lyrics

Nava Nava Maya CG Song Lyrics


नवा नवा मया मोला होये हे
सुध बुध नई तो राहे ना
मन लागे ना कही सनम
रतिहा नींद आये ना

महूँ कैसे काहवं संगी तोला
रात दिन तोला गुनत हो
सुन्ना कुरिया मा बईठे अकेला
बस तोला ही सुमिरत हो

का काहवं तोर बर कतका मैं मरथव जी
हाय हद ले जादा गोरी मैं हा
मया तोला करथव जी

हद ले जादा बइहा मैं हा
मया तोला करथव जी

हो घुरवा के दिन देख कैसे पहुरगे
तोर मया मा अरुण हा सुधर गे
गली के पाथा कस ठोकर खाएवं
पारस कस तैं सोना करगे

मोर मांग सजादे करदे सपना पूरा
अब प्यार हमर ना रहे अधूरा
सबले जादा मया तोला करथव जी

हाय हद ले जादा बईहा मैं हा
मया तोला करथव जी
हां हद ले जादा गोरी मै हा
मया तोला करथव जी

हान...हा...
हो.हो...हो.हो...

हो मया के कैसे बदरी बरसगे
परिया मन मा अन्न उपज गे
मने मन मा मड़वा ह सजगे
पिरित के बंधना मा दुनो बंधगे

हमर मया मा आवय झन कोनो बाधा
तैं हा श्याम मोरे मैं हा बनहूँ राधा
मन माढ़े तोला मया करथव जी

हाय हद ले जादा गोरी मैं हा
मया तोला करथव जी

हाँ हद ले जादा बईहा मैं हा
मया तोला करथव जी
हाँ हद ले जादा गोरी मैं हा
मया तोला करथव जी

Nawa Nawa Maya CG Song Lyrics


Nava nava maya mola hoye he
Sudh budh nai to raahe na
Guy laage na kahi sanam
Ratiha neend aaye na

Mahu kaise kahav sangi tola
Raat din tola gunat haw
Sunna kuriya ma baithe akela
Bas tola hi sumirat haw

Ka kahav tor bar kataka marhav ji
Hay had le jada gori main ha
Maya tola karthav ji

Had le jada baiha main ha
Maya tola karthav ji

Ho ghurwa ke din dekh kaise bahurge
Tor maya ma arun ha sudharge
Gali ke patha kas thokar khayev
Paras kas tain sona karge

Mor mang sajade karde sapna pura
Ab pyar hamar na rahe adhura
Sable jada maya tola karthav ji

Hay had le jada baiha main ha
Maya tola karthav ji
Ha had le jada gori main ha
Maya tola karthav jia

Han...ha...
Ho..ho...ho..ho...

Ho maya ke kaise badri barasge
Pariya guy ma ann upaj ge
Mane man ma madwa ha sajge
Pirit ke bandhna ma duno bandhge

Ho hamar maya ma aaway
Jhan kono badha
Tain ha shyam more
Main banhu radha
Man madhe maya tola karthav ji

Hay had le jada gori main ha
Maya tola karthav ji

Had le jada baiha main ha
Maya tola karthav ji
Ha had le jada gori main ha
Maya tola karthav ji.

Nava Nava Maya CG Song Official Video

Now You Can Download And Stream

Nava Nava Maya CG Song mp3 Download And Stream via given details below :-
  • JioSaavn
  • iTunes
  • Wynk
  • Amazon Prime Music
  • Hungama
  • Spotify
  • YouTube Music
अगर आपको हमारी पोस्ट पसंद आ रही है तो अपने दोस्तों को  WhatsApp Facebook अन्य माध्यम से शेयर कीजिए |  आपको जिस गाने की लिरिक्स चाहिए उसे कमेन्ट या Contact पेज पर हमे बताएं।

Related Posts