Hay Re Mor Mungakadi CG Song Lyrics - Nitin Dubey | lyricswithmusic.in

Hay Re Mor Mungakadi CG Song Lyrics - Nitin Dubey

Hay Re Mor Mungakadi Cg Song Details

यह गाना छत्तीसगढ़ी Romantic song है इस gana को छत्तीसगढ़ के सुपरहिट सिंगर नितिन दुबे और सुमन चौहान ने आवाज दिया है। इस गाना में लड़का और लड़की के मिलने की जगह को लेकर बहुत खूबसूरत तरीके से फिल्माया गया है इस video song में थोड़ा कॉमेडी भी है जो आपको बहुत मजा देगा और बहुत सारा प्यार भी है । इस वीडियो में हमारे छत्तीसगढ के पारंपरिक वेशभूषा के उपोग किया गया है । इस गाने का धूम पूरे छत्तीसगढ़ में नही बल्कि पूरे भारत के कोने कोने में नितिन दुबे के आवाज ने पहुंचा दिया है । उड़ीसा और मध्यप्रदेश के साथ साथ वेस्ट बंगाल से भी इस गाना को बहुत प्यार मिल रहा है। इस गाने के lyrics Budhraj Chouhan ने लिखा है। इस गाने को यूट्यूब चैनल Nitin Dubey Official पर रिलीज किया गया है। इस गाने को 2022 में रिलीज किया गया है। अभी इस वीडियो पे अभी तक 6 मिलियन से ज्यादा व्यूज और 60 हजार से ऊपर लाइक मिला है साथ ही साथ 2 हजार से अधिक लोगो ने इस वीडियो पर कमेंट किया है । इस वीडियो का लिंक नीचे दिया गया है।

Songs Credit By :-
🎶 Songs Title Hay Re Mor Mungakadi
🎤 Singer Nitin Dubey & Suman Chouhan
✍️ Lyrics Budhraj Chouhan
🎼 Songs Type Chhattisgarhi
🏁 Label Nitin Dubey Official
🎬 Released 2022

Hay Re Mor Mungakadi Cg Song Lyrics - Nitin Dubey

Hay Re Mor Mungakadi CG song lyrics in Hindi



Tor bar churat raithe
Man mor tari tari tari tari
Maya rakhe hao karonda re
Kareja bhitri kareja bhitri


Tola dekhat raitho dholna re
Mahal bhitri mahal bhitri
Mola mile aabe raja ga
Kera bari kera bari


Tola khojat raitho maina re mai
Gheri beri gheri beri
Maya dede mola dede mola
Chori chori chori chori chori


Hay re hay re hay re
Hay re mor mungakadi
Hay re mor kumda bari


Hay re hay re hay re
Hay re mor gud ke mathini
Hay re mor chini ke chaashani


Tain khidkhi khol rahibe
Mai tumhar paara aahu
Aabe re gulaychi
Seeti mar ke bulaahu
Aabe re gulaychi
Seeti mar ke bulaahu


Dana dan bam ke gola
Bam ke gola bam ke gola
Ye turi jham jhamajham jham re
Maya dede mola


Tai khidkhi khol rahibe
Mai tunhar para aahu
Abe re gulaychi
Seeti mar ke bulaahu
Aabe re gulaychi
Seeti mar ke bulaahu


Pahina dena raja
Maya ke mundri maya ke mundri
Leke aahu tofa laahu tofa
Tor bar sundri tor bar sundri


Hay re hay re hay re
Hay re mor kenvsi barbati
Hay re mor ganga dubi


Hay re hay re hay re
Hay re mor gud ke mathini
Hay re mor chini ke chaashani


Dai dada khet doli
Kam buta jaathe
Sunna ghar ma raitho
Mile das baje aabe
Sunna ghar ma raitho
Mile das baje aabe


Dana dan bam ke gola
Bam ke gola bam ke gola
Ye turi jham jhamajham jham re
Maya dede mola


Haan garma garam halwa puri
Kheer paneer khawahu
Godi ma baithake tola
Jhulwa jhulahu
Godi ma baithake tola
Jhulwa jhulahu


Nai tutay hamar
Sugghar jodi sugghar jodi
Mola dulhan banale
Jhan kar deri tain jhan kar deri


Hay re hay re hay re
Hay re mor bhunji mungfali
Hay re mor chana charbati


Hay re hay re hay re
Hay re mor mungakadi
Hay re mor kumda bari


Hay re hay re hay re
Hay re mor gud ke mathini
Hay re mor chini ke chaashani


Hay re hay re hay re
Hay re mor kenvsi barbati
Hay re mor ganga dubi
Haan..

Hay Re Mor Mungakadi CG song lyrics in Hindi

तोर बर चुरत रइथे
मन मोर तरी तरी तरी तरी
मया राखे हव करोंदा रे
करेजा भीतरी करेजा भीतरी

तोला देखत रइथो ढोलना रे
महल भीतरी महल भीतरी
मोला मिले आबे राजा गा
केरा बारी केरा बारी

तोला खोजत रइथो मैना रे मैं
घेरी बेरी घेरी बेरी
मया देदे मोला देदे मोला
चोरी चोरी चोरी चोरी

हाय रे हाय रे हाय रे
हाय रे मोर मुनगाकाड़ी
हाय रे मोर कुमड़ा बरी

हाय रे हाय रे हाय रे
हाय रे मोर गुड़ के माथिनी
हाय रे मोर चीनी के चाशनी

तैं खिड़खी खोल रहिबे
मैं तुंहर पारा आहु
आबे रे गुलायची सीटी मार के बुलाहुं
आबे रे गुलायची सीटी मार के बुलाहुं

दनादन बम के गोला
बम के गोला बम के गोला
ये टुरी झम झमाझम झम रे
मया देदे मोला

तैं खिड़खी खोल रहिबे
मैं तुंहर पारा आहु
आबे रे गुलायची सीटी मार के बुलाहुं
आबे रे गुलायची सीटी मार के बुलाहुं

पहिरा देना राजा
मया के मुँदरी मया के मुँदरी
लेके आहु तोफा लाहु तोफा
तोर बर सुंदरी तोर बर सुंदरी

हाय रे हाय रे हाय रे
हाय रे मोर केंवसी बरबटी
हाय रे मोर गंगा दूबी

हाय रे हाय रे हाय रे
हाय रे मोर गुड़ के माथिनी
हाय रे मोर चीनी के चाशनी

दाई ददा खेत डोली काम बुता जाथे
सुन्ना घर म रइथो मिले दस बजे आबे
सुन्ना घर म रइथो मिले दस बजे आबे

दनादन बम के गोला
बम के गोला बम के गोला
ये टुरी झम झमाझम झम रे
मया देदे मोला

हां गरमा गरम हलवा पूरी
खीर पनीर खवाहु
गोदी म बैठाके तोला
झुलवा झुलाहु
गोदी म बैठाके तोला
झुलवा झुलाहु

नई टुटय हमर
सुघ्घर जोड़ी सुघ्घर जोड़ी
मोला दुल्हन बनाले
झन कर देरी तैं झन कर देरी
हाय रे हाय रे हाय रे

हाय रे मोर भूंजी मुंगफली
हाय रे मोर चना चरबटी
हाय रे हाय रे हाय रे
हाय रे मोर मुनगाकाड़ी
हाय रे मोर कुमड़ा बरी

हाय रे हाय रे हाय रे
हाय रे मोर गुड़ के माथिनी
हाय रे मोर चीनी के चाशनी

हाय रे हाय रे हाय रे
हाय रे मोर केंवसी बरबटी
हाय रे मोर गंगा दूबी
हां...

Hay Re Mor Mungakadi Official Video


Top 5 Comments in this Video -
  1. वाह क्या बात है आप की आवाज सुनकर मन प्रसन्न हो गया ,यह गीत संगीत बहुत ही सुंदर है ।आज आप जैसे गायक की वजह से हमारी छत्तीसगढ़ की परंपरा  गीत संगीत अमर है सादर प्रणाम आदरणीय - By Premchand Sen
  2. बहुत ही सुन्दर गीत ❤️😍 You are one of the best singer CG. LOVE FROM new DELHI 💛💛💙💝 - By Neha patel
  3. हाय रे मोर  मुनगाकाड़ी 😍🥰😘❤️ बहुत ही सुन्दर प्रस्तुति भईया 🤗 शर्मिला जी के अभिनय आप दोनो के डांस जबरदस्त हे,साथ में चौहान जी 👍👍👍👍शानदार गीत और सुपरहिट सिंगिंग वीडियोग्राफी भी लाजवाब हे 👌👌👌मनमोहक ❤️😘🤗 प्रस्तुति - By Lav Kumar Mahant
  4. WOW... I was eagerly waiting for today  and finally the same what I want to see!  😍 Singers,Casts,Views etc. everything is mind-blowing. 😍 May Sai bless you all.  😇 - By Swarnalata Sahoo
  5. Fantastic song ekdam super duper hit song hai my dear respected Sir ji and Didi ji Aap log ka Dance aur actting to Aur bhi jyada super duper hai ekdam tabahi type 🤟🏻🤟🏻🤟🏻🤟🏻🤟🏻🤟🏻👌🏻👌🏻👌🏻👌🏻👌🏻👌🏻👌🏻👌🏻😍😍😍😍😍 - By Avni Raj

Now You Can Download And Stream

Hay re mor mungakadi Cg Song mp3 Download And Stream via given details below :-
  • JioSaavn
  • Wynk
  • Hungama
  • Gaana
  • iTunes
  • Amezon Music
  • YouTube Music
  • Spotify
  • Resso
  • Boomplay
अगर आपको हमारी पोस्ट पसंद आ रही है तो अपने दोस्तों को  WhatsApp & Facebook अन्य माध्यम से शेयर कीजिए |  आपको जिस गाने की लिरिक्स चाहिए उसे कमेन्ट या Contact पेज पर हमे बताएं।

Related Posts