Mor Sansar Ma CG Song Lyrics - Zee Music Chhattisgarhi | lyricwithmusic.in

Mor Sansar Ma CG Song Lyrics

Mor Sansar Ma CG Song Details

"Mor Sansar" छत्तीसगढ़ी रोमांटिक गीत है। Rishiraj Pandey & Shweta Mahima Das इस खूबसूरत छत्तीसगढ़ी गीत के गायक हैं, Ankit Marskole द्वारा लिखे गए गीत और Anvesh Mallick द्वारा संगीत दिया गया है। "मोर संसार" के मुख्य कलाकार Avinash Sharma & Prajakta Gawai हैं। Zee Music Chhattisgarhi द्वारा जारी "मोर संसार" वीडियो सॉन्ग को Youtube पर रिलीज किया गया है। इस वीडियो सॉन्ग पर अभी 30 मिलियन से अधिक व्यूज और 242 हजार से अधिक लाइक और 16 हजार से अधिक कमेंट है। इस गाना का वीडियो का लिंक नीचे दिया गया है।

Songs Credit By :-

🎶 Songs Title Mor Sansaar
🎤 Singer Rishiraj Pandey & Shweta Das
✍️ Lyrics Ankit Marskole
🎚️Composer Rishiraj Pandey
🎼 Songs Type Chhattisgarhi
🏁 Label Zee Music Chhattisgarhi
🎬 Released 2019

Mor Sansar Ma CG Song


Mor Sansaar Ma Lyrics In Hindi

मोर संसार म दिल के सितार म

साज छेड़े अइसे गोरी पड़ गेंव मैं प्यार म

तोर इक़रार म मया के धार म

गावव मैं गीत पिरित के संगी तोरे प्यार म


करथंव मैं इज़हार गोरी

तैं मोरे प्राण गोरी

राह देखंव मैं तोरे

होगे हे शाम गोरी


मोर संसार म दिल के सितार म

साज छेड़े अइसे गोरी

हाय पड़ गेंव मैं प्यार म


बिंदिया तोरे चाँद के टुकड़ा

भाय मोला तोर सुंदर मुखड़ा

आजा मोरे तीरे म सजनी

देख ले छा के मया के बदरा


तैं बुलाये मैं आ गेंव सजना

डार के तोरे मया के गजरा

मांग में तैं सिंदूर सजा दे

ले चल मोला अपन अंगना


तोर इक़रार म मया के धार म

गावव मैं गीत पिरित के

हे संगी तोरे प्यार म


रतिया मोरे कटै न सजनी

तोर से मिले के करवं अगोरा

तोर बिना हाल बेहाल हे सजनी

जिनगी के मोर पन्ना हे कोरा


मैं नई जानव का होगे मोला

एक एक सपना म देखंव मैं तोला

अब रंग मोला कोई न भावे

जब ले तोरे ये रंग लागे मोला


मोरे घर द्वार म जिनगी के सार म

बस गे तैं अइसे गोरी पड़ गेंव मैं प्यार म


पड़ गेंव मैं प्यार म,

पड़ गेंव मैं प्यार म

हो पड़ गेंव मैं प्यार म 


Mor Sansaar Ma Lyrics In English

Mor sansaar ma dil ke sitaar ma

Saaj chede aise gori

Pad gev main pyaar ma


Tor ikraar ma maya ke dhaar ma

Gaavo mai geet preet ke

Sangi tore pyaar ma


Kartho mai izhaar gori

Tai more paraan gori

Raah dekho mai tore

Hoge he shaam gori


Mor sansaar ma dil ke sitar ma

Saaj chede aise gori

Haay pad gev mai pyaar ma


Bindiya tore chand ke tukda

Bhaaye mola tor sunder mukhda

Aaja more teer ma sajani

Dekh le chaa ge maya ke badra


Tain bulaye mai aagev sajna

Daar ke tore maya ke gajra

Maang ma tain sindure saja de

Le chal mola apan angna


Tor ikraar ma maya ke dhaar ma

Gaavo main geet preet ke

He sangi tore pyaar ma


Ratiya more katay na sajani

Tor se mile ke karav agora

Tor bin haal behaal he sajani

Jingi ke mor panna he kora


Main nai jaanav ka hoge mola

Ik ik sapna ma dekho mai tola

Ab rang mola koi na bhaave

Jab le tor ye rang laage mola


Mor ghar dwar ma

Jingi ke saar ma

Bas gaye tain aise gori

Pad gev main pyaar ma


Pad gev main pyar ma

Pad gev main pyar ma

Ho pad gev main pyaar ma..


Mor Sansar Official Video Song


Top 5 Comments of this video

  1. बहुत छोटा था तभी दिल्ली आ गया था। आज इस गीत को सुनकर सचमुच छत्तीसगढ की याद आ गई। सही कहा है  जननी और जन्मभूमि महान होती है। By -Ashok chauhan's melodious songs
  2. I am from tamilnadu.. I seriously don't know about this language but its very heart touching and relaxing... Thanks to recommendations love this song 🔥🔥 ❣️ By - Dash Dash
  3. I am from bihar and I like bhojpuri ,bollywood hariyanvi and punjabi  songs. First time I listened a chhatisgarhi song, What a song it is, heart touching song and I added this song in my favorites list🎵  ❤  👌👌👍👍👍👍 Lots of Love ❤ from Ara bihar. By - Rakesh Kumar
  4. I am from Gujarat ....kya gaya he bhai dil Chu ko chu jane wala song he bhagvan kare aap esehi aage badhe or ummid karta hu ki aapke bahot sare song sunane milenge 🤗🤗🤗🤗😍😍😍👌👌👌 By - Rahul Thakor
  5. I from Himachal Pradesh. Mujhe Ye song boht boht psnd h❤️ mujhe mere CG k dost ne sunne ko suggest kiya tha boht pyaara song h😘 By - Yashika Thakur

Now You Can Download And Stream

Mor sansaar Cg Song mp3 Download And Stream via given details below :-
  • JioSaavn
  • Wynk
  • Hungama
  • Gaana
  • iTunes
  • Amezon Music
  • YouTube Music
अगर आपको हमारी पोस्ट पसंद आ रही है तो अपने दोस्तों को  WhatsApp Facebook अन्य माध्यम से शेयर कीजिए |  आपको जिस गाने की लिरिक्स चाहिए उसे कमेन्ट या Contact पेज पर हमे बताएं।

Next Post Previous Post
No Comment
Add Comment
comment url