Raigarh Wala Raja CG Song Lyrics - Nitin Dubey

Raigarh Wala Raja | रायगढ़ वाला राजा | CG Song Lyrics

Raigarh Wala Raja CG Song Details

यह गाना छत्तीसगढ़ी Romantic song है इस gana को छत्तीसगढ़ के सुपरहिट सिंगर नितिन दुबे ने आवाज दिया है। इस गाना में रायगढ़ और रायपुर के लोगो को डेडिकेट किया है । इस गाने का धूम पूरे छत्तीसगढ़ में नही बल्कि पूरे भारत के कोने कोने में पहुंचा दिया है । उड़ीसा और मध्यप्रदेश के साथ साथ वेस्ट बंगाल से भी इस गाना को बहुत प्यार मिल रहा है। इस गाने के lyrics पुरुषोत्तम चौहान ने लिखा है। इस गाने को यूट्यूब चैनल Nitin Dubey Official पर रिलीज किया गया है। इस गाने को 2021 में रिलीज किया गया है। अभी इस वीडियो पे अभी तक 25 मिलियन से अधिक व्यूज और 160 हजार से ऊपर लाइक मिला है । इस वीडियो का लिंक नीचे दिया गया है।

Songs Credit By :-
🎶 Songs Title Raigarh Wala Raja
🎤 Singer Nitin Dubey
✍️ Lyrics Purushottam Chouhan
🎼 Songs Type Chhattisgarhi
🏁 Label Nitin Dubey Official
🎬 Released 2021

Raigarh Wala Raja CG Song

Raigarh Wala Raja | रायगढ़ वाला राजा | CG Song Lyrics

ओ ओ ओ ओ ओ ओ ओ....

हे स्वप्न सुंदरी तैं मोर पहला प्यार रे
देखे रहे सपना होगे दीदार रे
रूपवती रूप तोर जोरदार रे
कातिलाना अदा तोर नैना कटार हे

तैं बन जा मोर लैला मजनू बनाले रे
तोला देख के दिल धड़के मोर बार बार रे
मैं रईगढ़ वाला राजा
तैं रईपुर वाली रानी

आ करले मोर से प्यार प्यार रे
आ करले मोर से प्यार प्यार रे

हां..मैं रईगढ़ वाला राजा
तैं रईपुर वाली रानी
आ करले मोर से प्यार प्यार रे
आ करले मोर से प्यार प्यार रे

कोरबा के काजल सरसींवा के साड़ी
बिलासपुर ले मंगाहुँ तोर कान के बाली
चांपा के चश्मा जाँजगीर के जीन्स
लैलूंगा ले मंगाहुँ तोर बिंदिया मैं लाली

कोरबा के काजल सरसींवा के साड़ी
बिलासपुर ले मंगाहुँ तोर कान के बाली
चांपा के चश्मा जाँजगीर के जीन्स
लैलूंगा ले मंगाहुँ तोर बिंदिया मैं लाली

दुल्हन बनाहुँ तोला करहुँ तोर सिंगार रे
मड़वा तरी पहिराहूं मया हार हार रे
मैं रईगढ़ वाला राज
तैं रईपुर वाली रानी

आ करले मोर से प्यार प्यार रे
आ करले मोर से प्यार प्यार रे

हां..मैं रईगढ़ वाला राजा
तैं रईपुर वाली रानी
आ करले मोर से प्यार प्यार रे
आ करले मोर से प्यार प्यार रे

शिवरीनारायण के सैर कराहूं
भिलाई ले जाके भेल पूरी खवाहूँ
पामगढ़ के पान तोर बर मंगाहूँ
चंद्रपुर लेजा के तोला चाट खवाहुँ

शिवरीनारायण के सैर कराहूं
भिलाई ले जाके भेल पूरी खवाहूँ
पामगढ़ के पान तोर बर मंगाहूँ
चंद्रपुर लेजाके तोला चाट खवाहुँ

हनी मून हावड़ा म होही जोरदार रे
तोला पाये बर भटकंव मैं द्वार द्वार रे
मैं रईगढ़ वाला राजा
तैं रईपुर वाली रानी

आ करले मोर से प्यार प्यार रे
आ करले मोर से प्यार प्यार रे

हां..मैं रईगढ़ वाला राजा
तैं रईपुर वाली रानी
आ करले मोर से प्यार प्यार रे
आ करले मोर से प्यार प्यार रे !

Raigarh Wala Raja | रायगढ़ वाला राजा | CG Song Lyrics


O....O....O....O....O....

Hey Swapna Sundari
Tain mor pehla pyar re
Dekhe rehe sapna
Hoge deedar re

Roopwati roop tor jordaar re
Katilana ada tor naina katar he
Tain ban ja mor laila
Majanu banale re

Tola dekh ke dil dhadke
Mor baar baar re
Main Raigarh wala raja
Tain Raipur wali rani

Aa karle mor se Pyar pyar re
Aa karle mor se Pyar pyar re

Han... Main Raigarh wala raja
Tain Raipur wali rani
Aa karle mor se Pyar pyar re
Aa karle mor se Pyar pyar re

Korba ke kajal
Sarsiwa ke saree
Bilaspur le maghu
Tor kan ke baali

Chanpa ke chashma
Janjgir ke jeans
Lelunga le magahun
Tor bindiya main lali

Korba ke kajal
Sarsiwa ke saree
Bilaspur le maghu
Tor kan ke baali

Chanpa ke chashma
Janjgir ke jeans
Lelunga le magahun
Tor bindiya main lali

Dulhan banahu tola
Karhu tor singaar re
Madwa tari pahirahu
Maya haar haar re

Main Raigarh wala raja
Tain Raipur wali rani
Aa karle mor se Pyar pyar re
Aa karle mor se Pyar pyar re

Han... Main Raigarh wala raja
Tain Raipur wali rani
Aa karle mor se Pyar pyar re
Aa karle mor se Pyar pyar re

Shivrinarayan ke Sair karahun
Bhilai le jake Bhel puri khawahu
Pamgarh ke pan Tor bar mangahu
Chandrpur le jake Tola chaat khawahun

Shivrinarayan ke Sair karahun
Bhilai le jake Bhel puri khawahu
Pamgarh ke pan Tor bar mangahu
Chandrpur le jake Tola chaat khawahun

Honeymoon Hawda ma hohi
Jordaar re
Tola paaye bar bhatkaw
Main dwaar dwaar re

Main Raigarh wala raja
Tain Raipur wali rani
Aa karle mor se Pyar pyar re
Aa karle mor se Pyar pyar re

Han... Main Raigarh wala raja
Tain Raipur wali rani
Aa karle mor se Pyar pyar re
Aa karle mor se Pyar pyar re!

Raigarh Wala Raja Official Video



Top 5 Comments in this Video
  1. I leaved Chhattisgarh 10 years ago and can't understand Chhattisgarh language but after listening this song I fall in love with this song 🧡🧡🧡 By - Rahul Santoshi Mahant
  2. What a song!! 😲..nice voice nitin sir ..it is completely a dancing song . after listening this we can't stop 😂😂..love from sohela ❤️ By - A.K Nayak
  3. There is magic in your voice, you are a singer of many hats and every word of you comes out of the heart. By - Sima Banjare official
  4. Superb song and superb choreography actually the entire video is great..lots of love from Assam ❤️❤️❤️ By - Baby Bag
  5. बहुत ही सुन्दर गाना.. जो नये जेनरेशन के.. सीजी सॉन्ग लवर्स के माइंड ओर दिल में जगह बनाने में कोई कसर नहीं छोड़ रहा है 👍🔥🔥🔥छत्तीसगढ़िया सबले बढ़िया...🌾🌾 By - Status Template Vibes

Now You Can Download And Stream

Raigarh Wala Raja Cg Song mp3 Download And Stream via given details below :-
  • JioSaavn
  • Wynk
  • Hungama
  • Gaana
  • iTunes
  • Amezon Music
  • YouTube Music
अगर आपको हमारी पोस्ट पसंद आ रही है तो अपने दोस्तों को  WhatsApp Facebook अन्य माध्यम से शेयर कीजिए |  आपको जिस गाने की लिरिक्स चाहिए उसे कमेन्ट या Contact पेज पर हमे बताएं।

Related Posts