Mith Mith Lage Maya Ke Bani Song Lyrics Download | Has Jhan Pagli Fas Jabe Movie

Mith Mith Lage Maya Ke Bani Song Has Jhan Pagli Fas Jabe

Mith Mith Lage Maya Ke Bani Song Details :-

यह गाना छत्तीसगढ़ी फिल्म Has Jhan Pagli Fas Jabe से लिया गया है। इस गाने को अपने सुर और ताल से सजाया है छत्तीसगढ़ के फेमस गायिका Alka Chandrakar और Sunil Soni ने इस गाने के लिरिक्स लिखे है Rameshwar Vaishnav ने और म्यूजिक दिया है Sunil Soni जी ने। इस मूवी में Man Qureshi और Anikriti Chouhan ने मुख्य किरदार में नजर आए है। Has Jhan Pagli Fas Jabe ये हमर छत्तीसगढ़ी Romantic फिल्म है । गाना मन भी ये फिल्म के बहुत अच्छा अच्छा है। ये गाना हर साल 2019 में रिलीज किया गया है। यह सॉन्ग यूट्यूब चैनल AVM GANA में रिलीज किया गया था। इस गाने को अभी तक 3 मिलियन से भी ज्यादा लोगो ने देख लिया है। वीडियो के लिंक नीचे दिया गया है।

Songs Credit by :-

🎶 Songs Title Mith Mith Lage Maya Ke Bani
🎤 Singer Sunil Soni & Alka Chandrakar
✍️ Lyrics Rameshwar Vaishnav
📀 Music Sunil Soni
🏁 Label Avm Gana
🎬 Released 2019
Mith Mith Lage Maya Ke Bani

Mith Mith Lage Maya  Ke Bani Lyrics


हे हे ...... हे हे हे हे !

लाला ला, लाला ला,
लाला ला, लाला लाला 

मीठ मीठ लागे माया के बानी
ओ माया के बानी
तोरो अन्तश मा पीरा
होथे का रानी धीरे धीरे

धुरिहा रहिथस तिर मा आजा
रे तिर मा आजा मोरो अन्तश मा
पीरा होथे गा राजा धीरे धीरे

मीठ मीठ लागे माया के बानी
ओ माया के बानी
तोरो अन्तश मा पीरा
होथे का रानी धीरे धीरे

धुरिहा रहिथस तिर मा आजा
रे तिर मा आजा मोरो अन्तश मा
पीरा होथे गा राजा धीरे धीरे

जब ले ते आये मोर जिनगी हरियागे
पियर पियर हरदी कस सपना पियुरागे
जुड़गे माया के डोरी तोर संग बंधागे
तोरे माया जोड़ी हिरदे मोर छंदागे

दुल्हिन बनहुँ तोरे मैं राजा जी
तोरे में राजा ...
मोरो अन्तश मा
पीरा होथे गा राजा धीरे धीरे

मीठ मीठ लागे माया के बानी
ओ माया के बानी
तोरो अन्तश मा पीरा
होथे का रानी धीरे धीरे

दिन रात सुरता तोरे आथे मोरे रानी
तोर बिना कैसे बनही माया के कहानी
तोर बिन अधूरा लागे मोर जिनगानी
सबला भूलाके बने हों ओ तोर दीवानी

तेहि मोर बनबे करेजा जानी
ओ करेजा जानी
तोरो अन्तश मा पीरा
होथे का रानी धीरे धीरे

धुरिहा रहिथस तिर मा आजा
रे तिर मा आजा मोरो अन्तश मा
पीरा होथे गा राजा धीरे धीरे

मीठ मीठ लागे माया के बानी
ओ माया के बानी
तोरो अन्तश मा पीरा
होथे का रानी धीरे धीरे

मोरो अन्तश मा
पीरा होथे गा राजा धीरे धीरे
मोरो अन्तश मा
पीरा होथे गा राजा धीरे धीरे

Mith Mith Lage Maya  Ke Bani Lyrics

Mith Mith Lage Maya Ke Bani O Maya Ke Bani
Toro Antas Ma Pira Hothe Ka Rani Dheere Dheere

Duriha Raithas Tire Ma Aaja Re Tire Ma Aaja
Moro Antas Ma Pira Hothe Ga Raja Dheere Dheere

Mith Mith Lage Maya Ke Bani O Maya Ke Bani
Toro Antas Ma Pira Hothe Ka Rani Dheere Dheere

Duriha Raithas Tire Ma Aaja Re Tire Ma Aaja
Moro Antas Ma Pira Hothe Ga Raja Dheere Dheere

Jable Tain Aaye Mor Jingi Hariyaage
Pinyar Pinyar Hardi Kas Sapna Pinyurage

Jurge Maya Ke Dori Tor Sang Bandhage
Tore Maya Ma Gori Hirde Mor Chhandage

Dulhin Banhu Tore Mai Raja Ji Tore Mai Raja
Moro Antas Ma Pira Hothe Ga Raja Dheere Dheere

Mith Mith Lage Maya Ke Bani O Maya Ke Bani
Toro Antas Ma Pira Hothe Ka Rani Dheere Dheere
Din Rat Surta Tor Aathe Mor Rani
Tor Bina Kaise Banhi Maya Ke Kahani

Tor Bin Adhura Lage Mor Jingaani
Sabla Bhulake Bane Hawaw Tor Diwani

Tanhi Mor Banbe Kareja Chani O Kareja Chani
Toro Antas Ma Pira Hothe Ka Rani Dheere Dheere

Duriha Raithas Tire Ma Aaja Re Tire Ma Aaja
Moro Antas Ma Pira Hothe Ga Raja Dheere Dheere

Mith Mith Lage Maya Ke Bani O Maya Ke Bani
Toro Antas Ma Pira Hothe Ka Rani Dheere Dheere

Moro Antas Ma Pira Hothe Ga Raja Dheere Dheere


Mith Mith Lage Maya Ke Bani Song

Now You Can Download And Stream

Mith Mith lage Maya Ke Bani Song Download And Stream via given details below :-
  • Jio Saavn
  • Wynk
  • Hungama
  • Gaana
  • iTunes
  • Amezon Music
  • YouTube Music
  • Spotify
  • Resso
  • Boomplay
अगर आपको हमारी पोस्ट पसंद आ रही है तो अपने दोस्तों को  WhatsApp & Facebook अन्य माध्यम से शेयर कीजिए |  आपको जिस गाने की लिरिक्स चाहिए उसे कमेन्ट या Contact पेज पर हमे बताएं।


Related Posts